teisipäev, 14. juuni 2011

Koorene kanapasta

Pasta...Pasta? Pasta!!! :) Üks mõnusalt koorene ja mahe ent samas kergelt magus ja vürtsine pasta kanaga :)


Retsept mõeldud 4-le inimesele

Vaja läheb:

500 g penned
400 g meemarinaadis kanafileed (ise kasutasin Santa Maria ingveri-meemarinaadi ja maitsestamata broilerifileed)
2 sl magus tšillikaste
1 dl hapukoor
1 tk punane sibul
pisut õli praadimiseks
1 punt värsket basiilikut
3 küünt küüslauk
sool
jahvatatud must pipar
riivitud parmesani juust

Kui kasutad marineerimata kana, siis esmalt tuleks teha kanale marinaad ja jätta see tunniks-paariks maitsestuma. Sega marinaadi hulka ka küüslauk ja magus tšillikaste. Kui kana veidi aega marinaadis seisnud, siis tükelda ja pruunista kanatükid pannil natukese õliga. Kui kanatükid kenasti pruunistunud, keera pliidil kuumus väiksemaks ja prae kanatükke seni kuni need on pehmed. Lisa juurde ka tükeldatud punane sibul. Kui sibul klaasjaks muutunud, lisa juurde ka hakitud basiilik, piim ja hapukoor. Maitsesta kaste soola ja pipraga. Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees al dente, kurna ning sega kokku kastmega. Serveerimisel riivi peale parmesani.


Retsept pärit toidutare keskkonnast http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=6459

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar