teisipäev, 5. juuli 2011

Kama maasikate ja kohupiimaga

Laulu- ja tantsupidu äsja lõppenud ja kõik, mis puudutab eestlasi ja nende rahvuslikke kombeid on hetkel väga teemakohane. Siit siis üks Eesti rahvusköögile omane postitus- magustoit kamaga :) Retsepti leidsin täiesti juhuslikult Toidutare suviste retseptide hulgast :)


Vaja läheb:

400 g kohupiimapasta
5 dl vahustuv vanillikaste (ise kasutasin Ekstöms vaniljepulbrist valmivat kastet)
1 dl kamajahu
maasikad (võib kasutada ka vaarikaid või teisi marju)
maitse järgi suhkrut

Mikserda kohupiimapasta kamajahuga kohevaks. Vahusta vanillikaste tugevaks vahuks (kuna ise tegin vanillikastme tavalise piimaga, siis jätsin selle vahustamata) ja sega see kokku kama-kohupiimaseguga. Sega õrnalt, et vaht kenasti säiliks. Jaga marjad magustoidukaussidesse ja tõsta peale kamavaht. Kaunista ning serveeri :)



Retsept pärit Toidutarest http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=7319

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar