Väga maitsev krõbeda koorikuga kana magusas mee-sinepi kastmes. Üks meie pere lemmikuid :)
8 tk kanakoivad (võivad olla ka tiivad või kintsud)
2 sl mooniseemned
Mee-sinepikaste
60 g sulatatud või
4 sl mahe sinep4 sl mesi
2 sl sidrunimahl
1 sl jahvatatud paprika
sool
must pipar
Lao kanakoivad, ilusam pool all, küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile. Valmista mee-sinepikaste, segades kokku selleks ettenähtud ained. Määri kanakoibi pintsli abil kastmega ja küpseta 200° juures u 30 minutit. Keera koivad ettevaatlikult ringi, nii et ilusam pool jääb peale.
Määri ülejäänud mee-sinepikastmega ning riputa üle mooniseemnetega. Pane koivad ahju tagasi ja küpseta veel u 30 minutit. Serveeri keedetud kartuli, riisi ja/või salatiga.
Algses retseptis oli kummagi poole küpsetusajaks ette nähtud 15 minutit, kuid nii lühikese ajaga minul kana valmis ei saanud.
Algne retsept pärineb sellelt leheküljelt http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=6841
Naine, teie kartulid on kandilised :D
VastaKustuta