teisipäev, 5. aprill 2011

Teistmoodi kanasupp

Kui ma esmakordselt Lusika saates nägin, kuidas Ragne Värk seda teistmoodi kanasuppi tegi, mõtlesin küll, et appi-appi...kuidas saab teha kanasuppi piimaga :D Nüüd aga paar kuud hiljem Ragne blogis uudistades leidsin selle sama kanasupi retsepti ainult pisikese muudatusega. Sel korral olid supile lisatud ka seened. Mõtlesin, et ehk on see supp tõesti ikkagi proovimist väärt. Ja ma ei pidanud pettuma :) Supp on lihtne teha ja maitseb suurepäraselt :)

Mõeldud 4-le inimesele

Vaja läheb:
300 g šampinjone
400 g kanafileed
200 g sulatatud juustu (parim variant selleks on Merevaigu juust)
1,5 liitrit piima
0,5 tl karrit
2-3 sl jahu
soola
pipart

Tükelda broilerifileed ja šampinjonid. Prae pannil broilerifilee tükid, maitsesta soola, pipra ja karriga. Šampinjonid võid praadida paksupõhjalises potis või kui kana tükid on valmis, siis võta need pannilt ära ja prae seened pannil. Prae seened pehmeks, lisa juba eelnevalt praetud kana ja jahu. Sega kõik korralikult läbi ja lisa juurde piim ning sulatatud juust. Hoia seni suppi tulel kuni see pakseneb ja juust korralikult ära sulab. Maitsesta suppi soola ja pipraga. Serveeri.
Vabandan pildi kohutava kvaliteedi pärast.

Retsept võetud Ragne Värk'i imelisest toidublogist: http://kokkama.blogspot.com/2011/01/sulajuustune-kana-sampinjonisupp.html

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar