pühapäev, 10. aprill 2011

Hakklihakotletid porgandiga

Natuke teistmoodi kotletid riivitud porgandiga :)
Antud kogusest sain u 12 kotletti

Vaja läheb:
2 dl hapukoort
500 g hakkliha
0,5 dl riivsaia
1 muna
2 küünt küüslauku
3 porgandit
2 sibulat
soola ja pipart

Jäta riivsai u 15 minutiks hapukoore sisse paisuma. Puhasta ja riivi porgandid, haki sibul. Lisa riivsaia- hapukooresegule riivitud porgand, tükeldatud sibul, hakkliha ja muna. Maitsesta soola ja pipraga. Soovi korral lisa ka 1 tl punet. Sega kõik korralikult omavahel läbi. Vormi segust sobiva suurusega kotletid ja lao need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta kotlette 200 kraadises ahjus 20 minutit (selline aeg on originaal retseptis kirjas, kuid minul läks aega oluliselt rohkem, kuna tahtsin veenduda, et hakkliha ikka korralikult läbi küpseb ja, et kotletid mõnusalt pruunid jääksid). Serveeri koos meelepärase lisandiga :)

Retsept pärit Toidutarest http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=6646

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar