laupäev, 15. jaanuar 2011

Šokolaadimuffinid toorjuustukreemiga

See siis minu esimene katsetus teha muffineid otsast lõpuni ise :) Maitse poolest olid need kõige paremad muffinid, mida iial saanud olen :)


Antud kogusest sain 12 muffinit.


Taigen:
120 g tumedat šokolaadi
100 g võid
75 ml suhkrut
180 ml jahu
2 muna


Toorjuustukreem:
125 g maitsestamata toorjuustu
50 g tumedat šokolaadi
1 muna
50 g hapukoort
50 ml suhkrut
marju (kirsse,vaarikaid vms)

Taigna jaoks sulata šokolaad ja või, sega juurde suhkur, lisa munad ja mikserda läbi. Lõpuks sõelu juurde jahu ja sega ühtlaseks. Toorjuustukreemi jaoks vahusta toasoe toorjuust ja suhkur. Lisa hapukoor ja muna. Sulata šokolaad vesivannil ja jahuta toatemperatuurini ning seejärel sega toorjuustusegu hulka. Muffinivormid vooderda esmalt paberist vormidega. Poolvormist täida šokolaaditaignaga ja peale tõsta lusikaga toorjuustukreemi. Pisut tuleb jätta ka kerkimisruumi. Iga muffini peale pane kaunistuseks ka mari. Küpseta 170 kraadi juures 15-20 minutit. Sel korral jääb retsept küll ilma pildita, kuid see ei jäänud kindlasti viimaseks korraks neid muffineid teha :)




Retsept sel korral pärit sellisest blogist: http://nefikokkab.blogspot.com/2011/01/sokolaadised-juustukoogi-muffinid.html

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar