teisipäev, 18. november 2014

Ahjupasta kana ja toorjuustuga

Argiõhtul pole tihtipeale tahtmist enam pikalt pliidi ees aega veeta, seega kuluvad iga perenaise retsepti varasalve mõned lihtsad ja kiirelt valmivad road :) Sattusin täna ise erinevaid retsepte otsides taas Ragne Värgi suurepärasesse blogisse ja leidsin sealt kanaga ahjupasta retsepti, mis ilmselgelt läks kohe katsetamisele ja tulemus sai imehea :) Kogustes tegin vaid väikesed muudatused, kuna kasutasin veidi suuremat vormi.


                                                                                Vaja läheb:

250 g endale sobivat pastat
450 g broileri kintsuliha
200 ml tomatipastat
150 g toorjuustu
200 ml rõõska koort (10%)
120 g mozzarella juustu
200 g riivitud suitsujuustu
soola, pipart

Lõika broileri kintsuliha väiksemateks tükkideks ning prae pannil valmis. Maitsesta kana soola ja pipraga. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees nii, et see jääks al dente. Nõruta pasta ja pane see koos praetud kanatükkidega ahjuvormi. Vala juurde rõõsk koor, tomatipasta. Mina segasin esmalt pasta ja kanatükid ühtlaselt tomatipastaga segamini ja alles seejärel kallasin selle üle koorega. Lisa väiksemate tükkidena juurde toorjuust, nii sulab see mõnusasti pastaroa sisse. Laota pastaroa peale tükeldatud mozzarella ja raputa üle riivitud suitsujuustuga. Küpseta 200 kraadises ahjus 30-40 minutit.

Nagu postituse alguses mainisin, pärineb retsept Ragne Värgi blogist: http://www.kokkama.ee/2014/10/ahjupasta-kanaga.html#more Suur-suur aitäh imehea ja lihtsa retsepti eest, mis läheb päris kindlasti kordamisele :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar