300 g suitsutatud kalkuni rinnafileed
1 keskmine jääkapsapea
250 g kirsstomateid
100 g riivitud parmesani
Kastmeks:
1 dl rõõska koort (10%)
150 g toorjuustu maitserohelisega
Tükelda jääkapsas, kirsstomatid ja suitsutatud kalkuni rinnafilee lõigud. Sega salati koostisained kõik omavahel läbi. Kastme valmistamiseks kalla rõõsk koor potti ja kuumuta. Sulata tasasel tulel selle hulka ka toorjuust. Sega hoolega, et kõik toorjuustutükikesed oleksid ühtlaselt sulanud. Lase kastmel veidi jahtuda ja kalla see salatile. Sega kõik hoolega läbi ning vajadusel maitsesta soola ja pipraga. Serveeri!
Originaalretsept Rannamõisa linnulihablogis http://www.linnuliha.ee/blogi/salatid/salat-kalkuni-hakkliha-parmesani-laastude-ning-toorjuustkastmega
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar